Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

vrijdag 27 mei 2016

Warm Kamp Groep 7 geslaagd!

Touwtrekken

Donderdag 26 en vrijdag 27 mei gingen we met groep 7 van onze school op kamp. Hier lees je een klein verslagje over een super warm en leuk geslaagd kamp!

Donderdag, om 9 uur fietsen we bij school weg. Onze tassen staan in een busje op weg naar Aalten. We hebben een kleine pauze en komen rond 10 uur aan bij het mooie scoutinggebouw. Al snel is alles ingedeeld. Heel veel gaan voetballen, klimmen of doen een ander spel. Om 3 uur gaan we naar een indrukwekkend onderduikmuseum. Bij het kamphuis eten we patat en gaan weer naar het centrum voor een vossenjacht. Het is heel grappig, alleen heeft ons groepje de zin (kamp is heel erg leuk) niet. Als we rond half 10 terugkomen gaan we nog niet naar bed >> kampvuur! Lekker brood en marshmallows. 12 uur is iedereen in bed, nog een boel kabaal en dan nog even (kort) slapen.

Vrijdag, we worden al vroeg wakker, spelen buiten en gaan naar de ontbijtzaal. Daarna op de fiets naar de Survivalbaan in De Heurne. Best lang fietsen, en dan effe pauze. We steppen, survivallen, tokkelen en schieten. En op het laatst mochten we een vlot bouwen en proberen te varen. Iedereen deed zwemkleding aan, en dat was super leuk. Iedereen is best moe, en iets over 4 arriveren we op school. Super leuk kamp!Geen opmerkingen: