Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

donderdag 4 oktober 2018

Sportieve AVA ‘70 familiedag op zaterdag 6 oktober

Kogelstoten tijdens de Clubkampioenschappen 2015 (foto Patrick Weijers)

Op zaterdag 6 oktober is het weer tijd voor de Clubkampioenschappen bij AVA ‘70. Deze meerkampwedstrijd is bedoeld voor alle leden van Atletiekvereniging AVA ‘70 en wordt gehouden op de atletiekbaan aan de Bredevoortsestraatweg. Er zijn verschillende categorieën en prijzen. Wie wint krijgt de titel ‘Clubkampioen 2018’.

Om 10:00 uur is de start van het programma voor de pupillen A, B, C en mini. De onderdelen en de afsluitende estafette waarbij ouders ook mee kunnen doen worden in Athletics Champs vorm afgewerkt. Na afloop is de prijsuitreiking voor jongens en meisjes per categorie en is er voor alle deelnemers een herinnering.

Om 14:00 zijn de junioren A, B, C, D en de senioren aan de beurt. De Zweedse Estafette (400-300-200-100 meter) is de afsluiter en hiervoor kun je zelf een team samenstellen. Als het programma is afgewerkt volgt de prijsuitreiking.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar sienmeinen@gmail.com of op de dag zelf.
Benieuwd naar de atletiekonderdelen en de tijden? Klik hier voor het tijdschema.

Alle ouders, buren, vrienden, familie en andere toeschouwers zijn allemaal uitgenodigd voor deze sportieve en gezellige AVA ‘70 familiedag!

Geen opmerkingen: