Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

maandag 20 juni 2016

AVA'70 organiseert de GUV Zomeravondloop op dinsdag 28 juni

 

Op dinsdag 28 juni aanstaande vindt in Aalten de 3e editie van de GUV Zomeravondloop plaats. Dit is ook meteen de 2e etappe Zomeravondlopen bij AVA'70. Een mooie wedstrijd om het hardloopseizoen af te sluiten.


De 1e start is om 19:00uur. Dan valt het startschot voor de jeugd t/m 9 jaar, die 1000 meter op de rode AVA-baan afleggen. Om 19:15uur is het de beurt aan de jeugd t/m 15 jaar. Zij lopen in mooie richting de viaduct af naar het Walfortbos, en komen via een lus weer terug.

Om 19:45uur vind de start plaats voor zowel de 5 als de 10 kilometer, het laatste onderdeel van die avond. Een prachtige route wacht de deelnemers in het Aaltense buitengebied  met verharde wegen, zand- en bospaden. De 5-kilometerlopers zullen in de omgeving van 't Walfort, en de langere afstandlopers lopen over Haartse grond.

De start en finish is op de Atletiekbaan van Aalten, AVA'70. Voorinschrijven is het handigst, voor de organisatie en uw zelf! Dat kan via www.ava70.nl of klik hier!. Na-inschrijven kan op de wedstrijddag in het clubhuis van AVA'70 vanaf 18:15uur. Meedoen aan de 1 en 2 kilometer? Dan betaal je €3,-. Deelnemers aan de 5 en 10 kilometer betalen op het wedstrijdsecretariaat €5,-.

Voor alle deelnemers is er na afloop een leuke herinnering. Bij de jeugdlopen is er voor de snelste 3 jongens/meisjes een mooie beker, en de snelste 3 lopers bij de 5 en 10 kilometer ontvangen een waardebon.

Klik op de links voor meer info:

site organisatie (www.ava70.nl) 

Geen opmerkingen: