Misschien sta je op een foto op mijn site. Heb je dit liever niet, laat het dan weten.

vrijdag 26 februari 2016

Ondanks de verbouwing toch lustrum editie engbergenloop 2016

De flyer van de 35e editie Engbergenloop op 28 februari 2016.

Begin februari werd in de krant bekendgemaakt dat de schop in de grond gaat voor de Ulft-Gendringense atletiekvereniging Atletico'73. Op zondag 28 februari wordt daar toch de 35e editie van de Engbegenloop gehouden, met start en finish op de atletiekbaan en op de Rijnweg, nabij de atletiekbaan van Ulft-Gendringen op het sportpark van IJsselweide, aan de Walstraat.

Vanaf 10:00uur starten de jongste atleetjes met hun races over 1,2km. Er is een categorie t/m 6 jaar, 7 en 8 jarigen, 9 en 10 jarigen en voor de grootste jeugd, de 11 en 12 jarigen. Deze categorieën starten allemaal om de 10 minuten. Ze lopen allemaal een klein lusje dat van de atletiekbaan afwijkt. Daarna lopen ze de wal weer op, en finishen met een klein lusje op de baan van Atletico'73. Aansluitend is er een prijsuitreiking in de categorieën jongens en meisjes per leeftijd.

Om 10:45uur is de start van de 3 en 5km, die starten aan de Rijnweg, nabij de atletiekbaan. Er wordt via de nieuwe brug naar Engbergen gelopen. In het bos wordt een ronde gelopen en via de oude bekende route weer terug naar de baan, waar de finish plaats vindt. De lopers van de 3km wijken later af.

De start van de 10 kilometer is ook op de Rijnweg. Er wordt 3 ronden gelopen in het bos, daar is een gedeelte verhard. Het parcours loopt daarna nog langs het Openluchttheater, het restaurant en het voormalige hertenkamp. Ongeveer 15 minuten na de laatste loper vinden prijsuitreikingen plaats. De volledige routes kun je via deze link bekijken.

Inschrijven kan terplekke, bij de atletiekbaan t/m 30 minuten voor de start. Voor alle deelnemers is er een startnummer, en een mooie herinnering na afloop van de wedstrijd. Op het podium? Voor de 3, 5 en 10 kilometer is er een envelop met inhoud en voor de 1,2 kilometer een medaille. Bij de langere afstanden wordt er ook in categorieen gemeten. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Guus Slutter: Brederostraat 22, 7081 AZ in Gendringen. Alle uitslagen kun je vinden op de website van Atletico'73.

En ongetwijfeld zullen er AVA'70 deelnemers gezien.

De flyer is gemaakt door T.P. Productions (Tijn Piest).
Voor meer informatie, klik op de volgende links:
 
Gerard Jansen haalt spullen uit de Champs-kar van Athletico'73 (foto Theo Kock)

Geen opmerkingen: